Meteen naar de inhoud

Alarm systeem kopen

Bescherm uw huis of bedrijf met de beste alarmsystemen van SecurCo

Wil je een alarmsysteem kopen voor je huis of bedrijf?

SecurCo heeft de beste bedrade en draadloze alarmsystemen, compleet met inbraakdetectie en zonder maandelijkse abonnementskosten.

Onze expertise in beveiligingssystemen geeft je gemoedsrust in de wetenschap dat jij, je gezin en je eigendom veilig zijn.

Vul ons formulier in voor meer informatie over onze prijzen, modellen en opties, en ontvang deskundig advies over hoe u uw beveiliging kunt verbeteren.

Alarmsysteem | Prijzen Aanvraag in 7 Sec:

Stap 1 van 2


Alarm Systeem Kopen
Alarm Systeem Kopen

Ben je op zoek naar gemoedsrust?

Koop een alarmsysteem van SecurCo, de beste in beveiligingssystemen en inbraakbeveiliging.

Neem contact met ons op voor prijsinformatie.

Securco Prijs Offerte Alarmsysteem Camerabewaking

Alarm systeem kopen: 8 redenen waarom een professionele alarminstallatie de moeite waard is

Wij weten hoe belangrijk het is om je veilig te voelen in je eigen huis of bedrijf.

Daarom bieden we bij SecurCo de beste beveiligingssystemen en inbraakbeveiliging om je eigendommen te beschermen en je geliefden veilig te houden.

Een van onze populairste producten zijn onze alarminstallaties, die zowel bedraad als draadloos kunnen worden geïnstalleerd zonder maandelijkse abonnementskosten.

In dit artikel geven we acht redenen waarom het de moeite waard is om te investeren in een professionele alarminstallatie.

Expert installatie zorgt voor optimale prestaties

Bij SecurCo installeren onze ervaren technici je alarminstallatie met de grootste precisie, zodat je verzekerd bent van optimale prestaties zonder valse alarmen of systeemstoringen.

Ons team heeft uitgebreide kennis van de nieuwste technologie, zodat uw systeem correct wordt geïnstalleerd zonder technische storingen.

Bespaart u tijd en moeite

Zelf een alarmsysteem installeren kan tijdrovend en frustrerend zijn, vooral als je niet bekend bent met beveiligingssystemen voor thuis.

Door een professioneel installatieteam in te huren, bespaar je jezelf tijd en moeite, zodat je je op belangrijkere zaken kunt richten.

Professionele installatie vermindert de kans op fouten

Wij begrijpen dat uw beveiligingssysteem een cruciaal onderdeel is van de veiligheid van uw woning.

Onze professionals beoordelen uw eigendom zorgvuldig en passen uw alarmsysteem aan uw specifieke behoeften aan, zodat er tijdens het installatieproces geen fouten optreden.

Aanpassing aan unieke beveiligingsbehoeften | Alarm systeem kopen

Bij SecurCo geloven we in het leveren van beveiligingsoplossingen op maat voor onze klanten.

Ons professionele team analyseert de unieke beveiligingsbehoeften van uw eigendom en stelt het ideale systeem voor dat aan deze eisen voldoet.

Dit garandeert maximale bescherming van uw eigendom.

Ons professionele installatieteam is uitgerust met de benodigde gereedschappen

Je beveiligingssysteem vereist gespecialiseerd gereedschap en expertise om correct geïnstalleerd te worden.

Ons installatieteam beschikt over alle benodigde gereedschappen en kennis om alle relevante systemen aan te sluiten, optimale prestaties te leveren en de algehele integriteit van je systeem te behouden.

Klantenzorg en technische ondersteuning

Zodra uw professionele installatie is voltooid, zet SecurCo zich in voor een uitstekende klantenservice en technische ondersteuning.

Ons klantenserviceteam is altijd beschikbaar om al uw vragen te beantwoorden en ons technisch team zal snel reageren op problemen of zorgen waarmee u te maken krijgt.

Onderhouds- en reparatiediensten inbegrepen

We begrijpen dat zelfs met de beste installatie onvoorziene problemen uw beveiligingssystemen kunnen beïnvloeden.

Daarom bieden we onderhouds- en reparatiediensten voor uw alarmsysteem.

Ons team voert regelmatig evaluaties en noodzakelijk onderhoud uit om ervoor te zorgen dat je systeem optimaal blijft werken.

Verlaagde verzekeringstarieven

Een professionele alarminstallatie kan leiden tot lagere verzekeringstarieven.

Verzekeringsmaatschappijen verlagen soms de verzekeringspremies als de eigenaar van het pand een certificaat van een beveiligingssysteem kan overleggen, waaruit blijkt dat het alarmsysteem professioneel is geïnstalleerd.

Bij SecurCo zijn we toegewijd om onze klanten te voorzien van de beste beveiligingssystemen en inbraakbeveiliging, en onze alarmsystemen hebben een belangrijke rol gespeeld in de beveiliging van de eigendommen van veel van onze klanten.

Met de extra voordelen van een professionele installatie, zoals optimale prestaties, maatwerk en minder kans op fouten, is het zeker de moeite waard om te investeren in een professionele installatie.

 • Profiteer van deskundige installatie
 • Bespaar tijd en gedoe
 • Minder risico op fouten
 • Aanpassing aan unieke behoeften
 • Uitgerust met noodzakelijk gereedschap
 • Uitstekende klantenservice
 • Onderhouds- en reparatiediensten inbegrepen
 • Lagere verzekeringstarieven
Alarm Systeem Kopen
Securco Prijs Offerte Alarmsysteem Camerabewaking

Ajax alarmsysteem kopen: Op zoek naar een betrouwbaar beveiligingssysteem dat niet inlevert op kwaliteit? Kijk dan niet verder dan het Ajax-alarmsysteem dat verkrijgbaar is bij SecurCo. Met geavanceerde technologie en 24-uurs ondersteuning kun je gerust zijn in de wetenschap dat je eigendom beschermd is.

Een alarmsysteem kopen bij SecurCo: SecurCo biedt een breed scala aan aanpasbare beveiligingssystemen voor elke behoefte en elk budget. Of je nu op zoek bent naar een basis alarmsysteem voor thuis of een geavanceerd commercieel systeem, onze deskundige technici kunnen je helpen bij het kiezen van het systeem dat het beste past bij jouw beveiligingsbehoeften.

Inbraakalarm Kopen: Bescherm je eigendommen en waardevolle bezittingen met een inbraakalarm van SecurCo. Onze systemen zijn intuïtief en gebruiksvriendelijk en kunnen indringers afschrikken voordat ze schade kunnen aanrichten.

Een alarmsysteem kopen in België: De topklasse alarmsystemen van SecurCo zijn verkrijgbaar in heel België, met opties die passen bij elk pand of budget. Onze deskundige technici staan klaar om je te helpen de juiste keuze te maken voor jouw specifieke beveiligingsbehoeften.

Huis alarm kopen: Je huis en familie beschermen is nog nooit zo eenvoudig geweest met SecurCo’s selectie van alarmsystemen voor thuis. Van basis tot geavanceerd, onze systemen zijn ontworpen om je gemoedsrust en de ultieme beveiliging te geven.

Waarom een alarmsysteem kopen: Met de toenemende criminaliteit is het belangrijker dan ooit om te investeren in een betrouwbaar alarmsysteem voor je woning. Een alarmsysteem kan indringers afschrikken, vroegtijdig waarschuwen voor gevaar en je gemoedsrust geven in de wetenschap dat je woning veilig is.

Prijs van een Alarmsysteem: Onze alarmsystemen variëren in prijs, afhankelijk van het beschermingsniveau dat je nodig hebt. Wij bieden echter concurrerende prijzen voor al onze systemen en kunnen samen met u een oplossing vinden die binnen uw budget past zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie.


Alarm systeem kopen: 6 belangrijke kenmerken voor een alarmsysteem

Welkom bij SecurCo, uw one-stop bestemming voor het kopen van de beste beveiligings- en inbraakbeveiligingssystemen.

Wij begrijpen hoe belangrijk het is om uw huis en bedrijfspand te beveiligen en de veiligheid van uw dierbaren en bezittingen te garanderen.

Met een verscheidenheid aan opties op de markt kan de aankoop van een alarmsysteem overweldigend lijken.

Laat ons je door het proces leiden en de zes belangrijkste kenmerken van een alarmsysteem toelichten.

Inbraakdetectie

Een van de belangrijkste kenmerken van een alarmsysteem is de mogelijkheid om inbraak te detecteren.

Onze alarminstallatie is uitgerust met geavanceerde sensoren die beweging en geluid kunnen detecteren, zodat je wordt gewaarschuwd in geval van ongeoorloofde toegang tot je eigendom.

Deze functie laat een luide sirene afgaan, waardoor je op de hoogte wordt gebracht van de inbraak en de indringer mogelijk wordt afgeschrikt.

Draadloze alarmen

Bij SecurCo bieden we zowel bedrade als draadloze alarmsystemen aan.

Draadloze alarminstallaties zijn flexibeler en gemakkelijker te installeren omdat er niet geboord of elektrisch gewerkt hoeft te worden.

Ze zijn de ideale oplossing voor mensen die in gehuurde ruimtes wonen of voor bedrijven die vaak van locatie veranderen.

App integratie

Met onze geavanceerde alarmsystemen kun je je beveiligingssysteem bedienen en controleren via je smartphone of tablet.

Met onze app-integratie kun je het alarm op afstand in- en uitschakelen, meldingen ontvangen en live beelden van je bewakingscamera’s bekijken.

Brand- en rookdetectie

Je eigendom beschermen tegen indringers is essentieel, maar brandpreventie is net zo belangrijk.

Onze brand- en rookdetectoren zijn intelligente apparaten die hitte en rook kunnen detecteren en u waarschuwen als er brand uitbreekt.

De detectoren zijn geïntegreerd in het beveiligingssysteem en kunnen in geval van brand het alarm af laten gaan, waardoor levens kunnen worden gered en de schade aan uw eigendommen tot een minimum wordt beperkt.

Camerabewaking | Alarm systeem kopen

Bewakingscamera’s zijn een essentieel onderdeel van elk beveiligingssysteem.

Bij SecurCo bieden we camera’s van hoge kwaliteit voor binnen en buiten, zodat je duidelijke beelden van je eigendom krijgt.

Onze camera’s zijn uitgerust met bewegingsdetectie, nachtzicht en functies voor toegang op afstand, zodat je je eigendom overal en altijd kunt bewaken.

Toegangscontrole

Toegangscontrole is van vitaal belang voor bedrijven, vooral voor bedrijven met gevoelige informatie of activa.

We kunnen je voorzien van geavanceerde toegangscontrolesystemen met badgecontrole, deursloten en biometrische systemen.

Deze functie kan de toegang tot je pand effectief controleren en ervoor zorgen dat alleen geautoriseerd personeel het pand betreedt.

Kortom, de aanschaf van een alarmsysteem is een belangrijke investering in de veiligheid en beveiliging van je pand.

Het is essentieel om bij het maken van uw keuze rekening te houden met de functies die voor u het belangrijkst zijn.

Bij SecurCo bieden we geavanceerde alarmsystemen die voldoen aan je individuele behoeften, zodat je gerust kunt zijn dat je eigendom beschermd is.

Neem vandaag nog contact met ons op voor de beste prijsinformatie.

 • Inbraakdetectie
 • Draadloze alarmen
 • App integratie
 • Brand- en rookdetectie
 • Camerabewaking
 • Toegangscontrole

Alarm systeem kopen: 8 tekenen dat het tijd is om uw alarmsysteem te upgraden

Wij begrijpen dat de veiligheid en beveiliging van uw huis en bedrijf voor u van het grootste belang is.

Bij SecurCo bieden we een reeks ultramoderne beveiligingssystemen die jou, je familie, je werknemers en je bezittingen een ongeëvenaarde bescherming bieden.

In dit artikel bespreken we acht tekenen die aangeven dat het tijd is om je alarmsysteem te upgraden en waarom je SecurCo zou moeten kiezen voor je beveiligingsbehoeften.

Uw alarmsysteem is verouderd | Alarm systeem kopen

Als je alarmsysteem meer dan tien jaar oud is, is het tijd om het te vervangen door een modern, bijgewerkt systeem.

De technologie die in alarmsystemen wordt gebruikt is in de loop der jaren sterk geëvolueerd en moderne systemen zijn veel geavanceerder en efficiënter.

Uw huidige systeem kan uw behoeften niet aan | Alarm systeem kopen

Als je je bedrijf hebt uitgebreid of een nieuwe verdieping aan je huis hebt toegevoegd, voldoet je huidige alarmsysteem misschien niet meer aan je behoeften.

Het is essentieel om een systeem te kiezen dat alle mogelijke toegangspunten kan dekken en volledige dekking kan bieden.

U hebt een inbraak meegemaakt

Als er bij je is ingebroken of als er een poging tot inbraak is gedaan, is dat een duidelijk teken dat je huidige alarmsysteem niet voldoende bescherming biedt.

Een modern, bijgewerkt systeem van SecurCo zal je beter beschermen tegen toekomstige incidenten.

U hebt onlangs een renovatie afgerond | Alarm systeem kopen

Als je je huis of bedrijf hebt gerenoveerd, moet je misschien je alarmsysteem upgraden om ervoor te zorgen dat het nog steeds volledige dekking biedt.

Het toevoegen van nieuwe deuren, ramen of het verwijderen van muren kan de indeling van het gebouw veranderen en het systeem beïnvloeden.

Uw huidige systeem is moeilijk te gebruiken

Als je huidige alarmsysteem ingewikkeld en moeilijk te gebruiken is, is het tijd om een upgrade te overwegen.

Bij SecurCo bieden we systemen die eenvoudig te gebruiken zijn, maar toch geavanceerde functies en uitgebreide bescherming bieden.

U wilt uw eigendom op afstand bewaken

Moderne alarmsystemen kunnen op afstand worden bediend en bewaakt via een smartphone, laptop of tablet.

Deze functie is vooral handig voor mensen die vaak reizen of huurhuizen hebben.

Uw huidige systeem is niet energiezuinig

Oudere alarmsystemen kunnen energieverslinders zijn, waardoor je energierekeningen stijgen.

Upgraden naar een modern en energiezuinig systeem bespaart u niet alleen geld, maar helpt ook het milieu te beschermen.

U hebt professionele ondersteuning en onderhoudsdiensten nodig

Bij SecurCo bieden we professionele ondersteuning en onderhoudsdiensten om ervoor te zorgen dat je beveiligingssysteem optimaal blijft functioneren.

Ons team van experts kan je helpen bij het oplossen van problemen en regelmatig onderhoud uitvoeren om je systeem up-to-date te houden.

 • Met een modern, bijgewerkt alarmsysteem van SecurCo ervaar je gemoedsrust in de wetenschap dat je eigendommen en geliefden veilig zijn voor indringers.
 • Onze systemen zijn gebruiksvriendelijk, efficiënt en voorzien van bewakingsopties op afstand.
 • We bieden professionele ondersteuning en onderhoudsdiensten die een probleemloze werking van je systeem garanderen.
 • Upgrade je systeem vandaag nog en krijg de bescherming die je verdient.

Neem contact met ons op voor de beste prijsinformatie en een gratis adviesgesprek.

Alarm Systeem Kopen
Securco Prijs Offerte Alarmsysteem Camerabewaking

SecurCo: De veiligheid van uw eigendommen garanderen met alarmsystemen

Overweeg je de aankoop van een alarmsysteem om je eigendom te beschermen tegen mogelijke inbraken?

Kijk dan niet verder dan SecurCo, de toonaangevende leverancier van topklasse beveiligingssystemen in België.

Onze alarmsystemen worden geleverd met inbraakdetectie, brand- en rookdetectoren, toegangscontrole en camerabewaking voor zowel binnen als buiten.

Om je te helpen de beste beslissing voor je woning te nemen, hebben we een lijst samengesteld met veelgestelde vragen over het kopen van een alarmsysteem:

Welke soorten alarmsystemen biedt SecurCo? | Alarm systeem kopen

SecurCo biedt zowel bedrade als draadloze alarmsystemen voor je huis of bedrijf.

Onze alarmsystemen zijn voorzien van inbraakdetectietechnologie, zodat u onmiddellijk gewaarschuwd wordt in geval van inbraak.

Daarnaast bieden we brand- en rookdetectie, toegangscontrole en camerabewaking om ervoor te zorgen dat uw eigendom 24 uur per dag veilig blijft.

Hoe verloopt het installatieproces van de alarminstallaties van SecurCo?

Ons team van experts werkt nauw met u samen om ervoor te zorgen dat uw alarminstallatie snel en efficiënt wordt geïnstalleerd.

We evalueren uw woning om de beste locaties voor sensoren en alarmsystemen te bepalen en we geven u gedetailleerde instructies over het gebruik en onderhoud van uw systeem.

Hoe kan ik mijn alarmsysteem monitoren?

De alarmsystemen van SecurCo worden geleverd met zowel bedrade als draadloze bedieningspanelen waarmee u uw systeem overal en altijd kunt bewaken.

U kunt ook kiezen voor een smartphone- of tablet-app waarmee u uw systeem op afstand kunt in- en uitschakelen, realtime waarschuwingen voor gebeurtenissen kunt ontvangen en live camerabeelden kunt bekijken.

Maak ik maandelijkse abonnementskosten voor mijn SecurCo alarmsysteem?

Nee!

In tegenstelling tot andere beveiligingsbedrijven rekent SecurCo geen maandelijkse abonnementskosten voor onze alarmsystemen.

Door een SecurCo alarm aan te schaffen, krijgt u volledige toegang tot onze state-of-the-art beveiligingstechnologie tegen een betaalbare, eenmalige prijs.

Wat is de levensduur van een SecurCo alarmsysteem?

Onze alarmsystemen gaan vele jaren mee. De meeste systemen gaan minstens 10 jaar of langer mee.

We gebruiken materialen van topkwaliteit en geavanceerde technologie om ervoor te zorgen dat uw alarmsysteem uw eigendom op de lange termijn blijft beschermen.

Is het alarmsysteem van SecurCo gebruiksvriendelijk?

Ja!

We ontwerpen onze alarmsystemen met het oog op gebruiksvriendelijkheid, met intuïtieve bedieningspanelen en eenvoudig te volgen instructies.

Mocht je ooit problemen ondervinden met je systeem, dan staat ons team van experts altijd klaar om je te helpen bij het oplossen van eventuele problemen.

Kan het SecurCo alarmsysteem worden aangepast aan mijn specifieke behoeften?

Absoluut.

We begrijpen dat elk pand uniek is en daarom bieden we alarmsystemen die op maat gemaakt kunnen worden om aan uw specifieke eisen te voldoen.

Of u nu een grote commerciële ruimte, een klein appartement of iets daartussenin wilt beveiligen, wij werken met u samen om een alarmsysteem op maat te maken dat aan uw behoeften voldoet en uw budget respecteert.

Hoe weet ik welk alarmsysteem het meest geschikt is voor mijn huis of bedrijf?

Bij SecurCo begrijpen we dat elk pand uniek is en een aangepaste benadering van beveiliging vereist. Ons team van experts zal een grondige beoordeling van uw eigendom uitvoeren om mogelijke zwakke punten of kwetsbaarheden te bepalen die extra bescherming nodig zouden kunnen hebben. Op basis van deze beoordeling zullen we het beste alarmsysteem op maat aanbevelen voor uw specifieke behoeften, zodat u verzekerd bent van maximale veiligheid en bescherming voor u en uw eigendom.

Kan ik zelf een alarminstallatie installeren of heb ik professionele installatiediensten nodig?

Hoewel doe-het-zelf alarmsystemen een kosteneffectieve oplossing lijken, zijn ze vaak onbetrouwbaar en ineffectief als het gaat om de bescherming van uw eigendommen. Bij SecurCo geloven we dat een professionele installatie de enige manier is om te garanderen dat je alarmsysteem goed geïnstalleerd en geconfigureerd is voor optimale prestaties. Ons team van ervaren technici zorgt ervoor dat uw alarminstallatie volgens de hoogste normen wordt geïnstalleerd, zodat uw eigendom volledig wordt beschermd en beveiligd.

Wat zijn de prijsopties voor een alarmsysteem van SecurCo?

Bij SecurCo zijn we trots op het aanbieden van de beste beveiligingsoplossingen tegen de meest concurrerende prijzen. We begrijpen dat elke klant unieke beveiligingsbehoeften heeft en daarom zijn onze prijsopties flexibel en aangepast aan uw specifieke eisen en budget. Daarnaast bieden we een reeks financieringsopties die uw aankoop betaalbaarder kunnen maken, waaronder huur- en lease-to-own programma’s. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze prijzen en financieringsopties.


Bescherm uw huis of bedrijf vandaag nog: Koop het beste alarmsysteem van SecurCo

Bij SecurCo begrijpen we dat veiligheid een topprioriteit is voor je huis of bedrijf.

Daarom bieden we de beste alarmsystemen op de markt, met zowel bedrade als draadloze opties voor uw gemak.

Onze systemen zijn uitgerust met inbraakdetectietechnologie, zodat uw eigendom volledig beschermd is.

Bovendien betaal je geen maandelijkse abonnementskosten, dus je kunt gerust zijn zonder dat het je geld kost.

We bieden niet alleen alarmsystemen, maar ook camerabewaking, branddetectie en toegangscontrole om aan al uw beveiligingsbehoeften te voldoen.

Onze camera’s voor binnen en buiten zijn uitgerust met geavanceerde detectie- en bewakingstechnologie, zodat u gerust kunt zijn in de wetenschap dat uw eigendom te allen tijde wordt bewaakt.

Onze brand- en rookmelders maken gebruik van de nieuwste technologie om u te waarschuwen voor mogelijke gevaren, terwijl onze toegangscontrolesystemen zorgen voor een gemakkelijke in- en uitgang voor werknemers en bezoekers.

 • Bescherm uw dierbaren, uw waardevolle spullen en uw eigendommen met de topklasse beveiligingssystemen van SecurCo.
 • Zonder maandelijkse abonnementskosten zijn onze alarmsystemen een betaalbare en effectieve manier om uw huis of bedrijf veilig te houden.
 • Van camerabewaking tot branddetectie, SecurCo dekt al uw beveiligingsbehoeften.
 • Neem contact met ons op voor de beste prijsinformatie en zet vandaag nog de eerste stap in het beveiligen van uw eigendom.
 • Bent u geïnteresseerd in de aanschaf van het beste alarmsysteem voor uw huis of bedrijf?

  Laat je contactgegevens achter op onze website en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  Vertrouw erop dat wij u de gemoedsrust geven die u verdient.


  Alarm Systeem Kopen
  Securco Prijs Offerte Alarmsysteem Camerabewaking

  inhoud