Meteen naar de inhoud

Branddetectie

Beveilig je woning of onderneming met de beste branddetectie en rookmelders van België: SecurCo. 

Vraag hier vrijblijvend een offerte aan, inclusief prijzen en gratis expert advies:


Branddetectie

Stap 1 van 2


Branddetectie

Voorkom brand in uw huis met een branddetectie systeem

Niemand wil dat zijn huis in vlammen opgaat. Om nog maar te zwijgen van het feit dat de gevolgen van een woningbrand enorm kunnen zijn. Een brand kan levens volledig verwoesten. Afgezien van het feit dat een woningbrand uw huis kan verwoesten en al uw persoonlijke herinneringen kan wegvagen, is het belangrijk te weten dat een brand ook mensenlevens kan kosten of het leven van uw viervoetige vrienden. Daarom is het belangrijk om uw dierbaren en uw waardevolle bezittingen te beschermen tegen woningbranden. Met de juiste branddetectie is dit mogelijk!

Branddetectie
Branddetectie
Branddetectie

Rookdetectoren en rookmelders

Branddetectie omvat rookdetectoren of rookmelders. Sinds 1 januari 2020 zijn rookmelders verplicht in Vlaamse woningen. Bij SecurCo weten we hoe belangrijk een goed brandalarmsysteem is. Daarom werken wij alleen met de beste merken, zoals Bosch, UTC en Detnov.

Branddetectie – meldingen via app

Het is ook mogelijk rookmelders te installeren die iets geavanceerder zijn dan de klassieke rookmelders. Wij bieden bijvoorbeeld ook rookmelders aan waarmee u de status en statistieken van de rookmelder kunt controleren via een app die u op uw tablet of smartphone kunt installeren.

Brandalarm

Heeft u nog geen brandalarmsysteem in uw woning of bent u niet tevreden over uw huidige brandalarmsysteem? Neem dan contact met ons op, wij geven u professioneel advies en zoeken samen met u naar het juiste brandalarm systeem voor uw woning of bedrijf.

Branddetectie

SecurCo alarmsystemen in Oostrozebeke, Alarmsystemen in Diksmuide, Alarmsystemen in Langemark-Poelkapelle, Alarmsystemen in Oostende, Alarmsystemen in Harelbeke.

Securco Prijs Offerte Alarmsysteem Camerabewaking