Meteen naar de inhoud

Camerabewaking

Kies voor camerabewaking voor binnen en/of buiten – beveilig uw eigendom met camerabewaking van SecurCo.

Vraag vrijblijvend en snel uw offerte aan, inclusief prijzen en gratis expert advies:


Camerabewaking

Stap 1 van 2


Camerabewaking
Camerabewaking van SecurCo

Camerabewaking voor thuis of uw winkel of onderneming

Tegenwoordig is camerabewaking de standaarduitrusting als het gaat om het beveiligen van een huis of onderneming.

Als u onmiddellijk camerabeelden ziet wanneer u zich onveilig voelt, kan dat u geruststellen. Als je ’s nachts alleen thuis bent en buiten een geluid hoort, kun je altijd de app openen en kijken of er buiten iets aan de hand is. Zo weet je meteen wat er aan de hand is in je huis.

Zelfs als u niet thuis bent en een bericht ontvangt van uw alarmsysteem, kunt u altijd controleren of er iets mis is. Zo bent u 24 uur per dag zeker van de veiligheid van uw huis.

Camerabewaking
Camerabewaking
Camerabewaking

Camerabeveiliging met alarmsysteem

Camerabeveiliging werkt het best in combinatie met een alarmsysteem. Zo wordt u op de hoogte gebracht van verdachte bewegingen en kunt u de beelden onmiddellijk bekijken via uw smartphone of tablet.


Camerabewaking en Alarmsystemen

Camerabewaking in het donker

Een bewakingscamera is echter alleen nuttig als hij betrouwbaar en functioneel is. Een veel voorkomend probleem is dat de camera ’s nachts geen betrouwbaar beeld geeft. Onze camera’s zijn uitgerust met een verbeterd nachtzicht, zodat u, wanneer het buiten al donker is, altijd een perfect en helder beeld krijgt.

Design bewakingscamera’s

Onze bewakingscamera’s werken niet alleen optimaal, maar zijn ook een lust voor het oog. Ze passen perfect in uw interieur of buitenruimte, zodat onze camera’s geen overlast veroorzaken maar een aanwinst zijn voor uw woning.

Camerabewaking

SecurCo alarmsystemen in Waregem, Alarmsystemen in Ichtegem, Alarmsystemen in Spiere-Helkijn, Alarmsystemen in Ardooie, Alarmsystemen in Zonnebeke.

Securco Prijs Offerte Alarmsysteem Camerabewaking