Meteen naar de inhoud

Inbraak alarm

Bescherm je huis met de beste inbraak alarmsystemen van SecurCo

Bij SecurCo begrijpen we dat je huis je toevluchtsoord is en dat er niets belangrijker is dan de veiligheid en beveiliging van je geliefden en waardevolle spullen.

Daarom bieden we de beste inbraakalarmsystemen die betrouwbare inbraakdetectie en 24/7 bewaking bieden, zonder maandelijkse abonnementskosten.

Onze bedrade en draadloze alarminstallaties zijn afgestemd op jouw specifieke behoeften en worden geleverd met de nieuwste technologie, zodat je potentiële inbrekers een stap voor blijft.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en stel uw gemoedsrust veilig.

Vul het formulier in voor meer informatie over onze prijzen, modellen en opties en krijg deskundig advies van ons team.

We doen er alles aan om topservice te bieden en ervoor te zorgen dat je het meeste waar voor je geld krijgt.

Wacht niet tot het te laat is, maar onderneem nu actie en beveilig je huis met de inbraakalarmsystemen van SecurCo.

Alarmsysteem | Prijzen Aanvraag in 7 Sec:

Stap 1 van 2


Inbraak Alarm
Inbraak Alarm

Ben je op zoek naar het beste inbraakalarmsysteem om je huis of bedrijf te beveiligen?

Kijk dan niet verder dan SecurCo.

Onze deskundige installaties zorgen voor gemoedsrust.


Inbraakalarm: 10 functies waar je op moet letten bij het kiezen van een alarmsysteem

Om je huis of bedrijf te beschermen tegen potentiële indringers, is het absoluut noodzakelijk om te investeren in een goed inbraakalarm.

Maar met zoveel verschillende opties op de markt kan het moeilijk zijn om te bepalen welk alarmsysteem het beste bij je past.

Als eigenaars van SecurCo, een toonaangevende leverancier van beveiligingsalarmen en andere beveiligingssystemen, hebben we een lijst samengesteld met tien belangrijke kenmerken waarop u moet letten bij het kiezen van een alarmsysteem.


Bedraad of draadloos?

De eerste beslissing die je moet nemen is of je een bedraad of draadloos alarmsysteem wilt.

Bedrade systemen zijn over het algemeen betrouwbaarder en veiliger, maar kunnen duurder zijn en moeilijker te installeren.

Draadloze alarminstallaties bieden meer flexibiliteit en zijn over het algemeen eenvoudiger te installeren, maar kunnen minder betrouwbaar zijn in gebieden met een slechte ontvangst of interferentie.

Monitoring en controle op afstand

Veel moderne inbraakalarmen bieden mogelijkheden voor bewaking en bediening op afstand, zodat u uw huis of bedrijf kunt controleren en uw alarmsysteem kunt in- of uitschakelen vanaf elk apparaat met een internetverbinding.

Dit kan vooral handig zijn voor wie vaak reist of meerdere eigendommen moet beheren.

Bewegingssensoren

Bewegingssensoren zijn een essentieel onderdeel van elk effectief inbraakalarmsysteem.

Zoek naar modellen met sensoren die een groot gebied bestrijken en speciaal ontworpen zijn om menselijke bewegingen te detecteren, in plaats van alleen veranderingen in temperatuur of licht.

Deur- en raamsensoren

Ook deur- en raamsensoren zijn een cruciaal onderdeel van elk uitgebreid inbraakalarmsysteem.

Deze sensoren zijn ontworpen om het alarm te activeren als een inbreker je woning probeert binnen te dringen via een deur of raam.

Luid alarm en meldingen | Inbraak alarm

Een luid, opvallend alarm is een must-have om potentiële indringers af te schrikken en jou en je buren te waarschuwen voor een mogelijke inbraak.

Bovendien kunnen veel moderne alarmsystemen pushmeldingen of sms-waarschuwingen naar je telefoon of andere apparaten sturen als het alarm afgaat.

Geïntegreerde videobewaking

Voor nog meer gemoedsrust kun je overwegen om te investeren in een alarmsysteem met geïntegreerde videobewaking.

Hierdoor kunt u of een externe bewakingsdienst uw eigendom altijd in de gaten houden en het kan ook waardevol bewijs leveren als er wordt ingebroken.

Brand- en rookmelders

Veel alarmsystemen voor thuis beschermen uw huis niet alleen tegen inbrekers, maar bevatten ook rook- en brandmelders.

Deze waarschuwen u en de hulpdiensten in geval van brand, waardoor uw leven en eigendommen mogelijk worden gered.

Back-up stroomvoorziening en mobiele connectiviteit

Een goed inbraakalarmsysteem moet voorbereid zijn op elke eventualiteit, inclusief stroomuitval en problemen met internetverbindingen.

Zoek naar systemen met ingebouwde back-upbatterijen en mobiele connectiviteit, zodat je systeem zelfs onder extreme omstandigheden blijft werken.

Val alarm voorkomen

Een van de meest frustrerende aspecten van het hebben van een inbraakalarmsysteem kan het omgaan met valse alarmen zijn.

Zoek naar modellen met functies zoals instelbare gevoeligheidsniveaus, huisdiervriendelijke sensoren en gebruiksvriendelijke bedieningspanelen die het makkelijk maken om vals alarm te voorkomen.

Professionele installatie en ondersteuning

Tot slot is het bij het kiezen van een inbraakalarmsysteem belangrijk om een leverancier te kiezen die professionele installatie en voortdurende ondersteuning biedt.

Bij SecurCo werken we nauw samen met onze klanten om ervoor te zorgen dat hun alarminstallatie volgens de hoogst mogelijke normen wordt geïnstalleerd, onderhouden en geüpdatet, zodat ze gerust kunnen zijn.

 • Bescherm je huis of bedrijf met een hoogwaardig inbraakalarmsysteem dat een aantal essentiële functies bevat, zoals bewaking op afstand, bewegingssensoren, luide alarmen en meldingen, en geïntegreerde videobewaking.
 • Houd bij het kiezen van een systeem rekening met factoren zoals bedrade of draadloze connectiviteit, noodstroom en mobiele connectiviteit, en het voorkomen van vals alarm.
 • Tot slot, zorg ervoor dat u werkt met een gerenommeerde leverancier zoals SecurCo die professionele installatie en voortdurende ondersteuning biedt, zodat u verzekerd bent van het hoogst mogelijke niveau van beveiliging en bescherming voor uw eigendom.
Inbraak Alarm
Securco Prijs Offerte Alarmsysteem Camerabewaking

Wifi Alarmsysteem: Ontvang een hightech alarmsysteem zonder het gedoe van maandelijkse abonnementen. Ons Wifi Alarmsysteem biedt betrouwbare inbraakdetectie via draadloze connectiviteit. Blijf veilig en bespaar geld met SecurCo.

Alarmsysteem zonder abonnement | INFO: Ziek van het betalen voor een maandelijks alarm abonnement? SecurCo biedt een alarmsysteem zonder de extra kosten. Onze systemen maken gebruik van geavanceerde inbraakdetectie en zijn beschikbaar voor zowel residentiële als commerciële omgevingen.

Alarmsysteem voor praktijk: Wil je oefenen met een alarmsysteem? Kijk dan niet verder dan SecurCo. Onze alarmsystemen bieden gebruiksvriendelijke interfaces en betrouwbare detectie voor gemoedsrust.

Jablotron Alarm: Vertrouw op het beste met Jablotron alarmsystemen van SecurCo. Onze geavanceerde technologie detecteert inbraken met nauwkeurigheid en snelheid, en verzekert je veiligheid en zekerheid.

Veilig Wonen met een Alarm: Bescherm je geliefden en waardevolle spullen met de alarmsystemen van SecurCo. Onze geavanceerde technologie biedt betrouwbare inbraakdetectie voor zowel residentiële als commerciële omgevingen, zodat je gerust kunt zijn en veilig kunt wonen.

Dieren alarmsysteem: Houd uw huisdieren veilig met het dierenalarmsysteem van SecurCo. Onze systemen maken gebruik van geavanceerde technologie om ongewenste indringers te detecteren en u te waarschuwen, terwijl de veiligheid van uw harige vrienden gewaarborgd blijft.

Alarmsysteem bedrijf: SecurCo is het toonaangevende bedrijf voor alarmsystemen in België. Wij bieden een breed scala aan alarmsystemen, van draadloos tot bedraad, voor zowel residentiële als commerciële omgevingen. Vertrouw op het beste voor je veiligheid en beveiliging.


Inbraak alarm: 6 tips voor het beveiligen van uw huis of bedrijf met een alarmsysteem

SecurCo is een toonaangevende leverancier van beveiligingssystemen en biedt een scala aan oplossingen om uw huis of bedrijf te beschermen tegen inbraak, brand en andere potentiële bedreigingen.

Een van de meest effectieve manieren om je eigendom te beveiligen is met een inbraakalarmsysteem.

In dit artikel geven we zes tips om uw huis of bedrijf te beveiligen met een alarmsysteem, zodat u kunt beschermen wat het belangrijkst is.

Kies het juiste systeem

De eerste stap in het beveiligen van uw eigendom is het kiezen van het juiste inbraakalarmsysteem.

Bij SecurCo bieden we verschillende opties, waaronder bedrade en draadloze alarmen met inbraakdetectie.

Onze experts kunnen je helpen het systeem te kiezen dat het beste bij je behoeften past, zodat je verzekerd bent van maximale bescherming en gemoedsrust.

Installeer alarmen op alle ingangspunten | Inbraak alarm

Bij het installeren van uw inbraakalarmsysteem is het essentieel om ervoor te zorgen dat alle toegangspunten worden gedekt, inclusief deuren, ramen en andere mogelijke toegangspunten.

Dit zorgt voor een volledige bescherming tegen potentiële indringers.

Opt voor bewakingscamera’s voor binnen en buiten

Naast alarmsystemen biedt SecurCo ook camerabewaking voor binnen en buiten.

Deze camera’s kunnen helpen om potentiële inbrekers af te schrikken en bewijs te leveren in het geval van een inbraak.

Met onze cameradetectie- en bewakingssystemen kunt u uw eigendom altijd en overal in de gaten houden.

Voeg brand- en rookmelders toe

Naast inbraakpreventie is het ook belangrijk om je eigendom te beschermen tegen brand.

SecurCo biedt brand- en rookdetectoren die kunnen helpen om potentiële gevaren vroegtijdig te detecteren, zodat u gewaarschuwd wordt voor het gevaar en actie kunt ondernemen voordat het te laat is.

Overweeg toegangscontrolesystemen | Inbraak alarm

Voor bedrijven is toegangscontrole essentieel om ervoor te zorgen dat alleen bevoegd personeel uw eigendom kan betreden.

SecurCo biedt badge- en controlesystemen die helpen om een veilige en gecontroleerde omgeving te creëren voor werknemers en bezoekers.

Professionele installatie en ondersteuning

Tot slot is het belangrijk om ervoor te zorgen dat uw inbraakalarmsysteem op de juiste manier wordt geïnstalleerd en ondersteund.

Bij SecurCo installeren onze ervaren technici uw systeem volgens de hoogste normen, zodat u verzekerd bent van maximale effectiviteit.

We bieden ook doorlopende ondersteuning en onderhoud om ervoor te zorgen dat uw systeem na verloop van tijd volledig functioneel en effectief blijft.

Het resultaat?

Met de beveiligingsoplossingen van SecurCo kunt u er zeker van zijn dat uw huis of bedrijf volledig beschermd is tegen potentiële bedreigingen.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze inbraakalarmsystemen en andere beveiligingsoplossingen.

 • Houd uw huis of bedrijf veilig met de inbraakalarmsystemen van SecurCo
 • Kies het juiste systeem, installeer alarmen op alle toegangspunten en overweeg bewakingscamera’s voor binnen en buiten
 • Bescherm tegen brand met onze brand- en rookdetectoren
 • Creëer een veilige omgeving met onze toegangscontrolesystemen
 • Zorg voor een professionele installatie en voortdurende ondersteuning met de deskundige technici van SecurCo
 • Vertrouw op SecurCo voor uitgebreide, betrouwbare beveiligingsoplossingen.
Inbraak Alarm
Securco Prijs Offerte Alarmsysteem Camerabewaking

Inbraak alarm: 7 voordelen van een bewaakt alarmsysteem

Als beveiligingsexperts bij SecurCo weten we hoe belangrijk het is voor huiseigenaren en bedrijfseigenaren om hun eigendommen te beschermen.

Een van de beste manieren om dit te doen is door te investeren in een inbraakalarmsysteem.

In dit artikel delen we zeven voordelen van een bewaakt alarmsysteem.

Deters Criminelen

Een inbraakalarmsysteem is een van de meest effectieve manieren om criminelen af te schrikken.

Studies tonen aan dat huizen zonder beveiligingssysteem 300% meer kans hebben om te worden opengebroken.

Dit betekent dat een alarminstallatie de kans op een inbraak aanzienlijk kan verkleinen.

Beschermt 24 uur per dag

Een van de grootste voordelen van een bewaakt alarmsysteem is dat het 24/7 bescherming biedt.

Als je het systeem eenmaal hebt geïnstalleerd, kun je gerust zijn in de wetenschap dat je woning wordt bewaakt, zelfs als je er niet bent.

En als er toch een alarm afgaat, waarschuwt de meldkamer onmiddellijk de autoriteiten.

Bespaart geld op verzekeringen

Wist u dat veel verzekeringsmaatschappijen kortingen geven aan huizen en bedrijven met een bewaakt inbraakalarmsysteem?

Door te investeren in een systeem kunt u op de lange termijn geld besparen op uw verzekeringspremies.

Geeft gemoedsrust

Een ander voordeel van een inbraakalarmsysteem is de gemoedsrust die het biedt.

Als je weet dat je eigendom beschermd is, voel je je meer op je gemak, vooral als je waardevolle bezittingen hebt of als je vaak van huis bent.

Gemakkelijk te gebruiken

Bij SecurCo begrijpen we dat niet iedereen technisch onderlegd is.

Daarom bieden we gebruiksvriendelijke systemen die je met één druk op de knop kunt bedienen.

Of je nu kiest voor een bedraad of draadloos systeem, je kunt je alarm eenvoudig in- en uitschakelen.

Vermindert valse alarmen

Een probleem dat zich kan voordoen bij alarmsystemen zijn valse alarmen.

Deze kunnen vervelend zijn voor huiseigenaren en onnodige stress veroorzaken.

Met een bewaakt alarmsysteem komen valse alarmen minder vaak voor omdat de meldkamer snel kan controleren of het alarm echt is.

Verhoogt de verkoopwaarde | Inbraak alarm

Tot slot kan de installatie van een inbraakalarmsysteem de doorverkoopwaarde van uw woning verhogen.

Veel huizenkopers voelen zich aangetrokken tot huizen met beveiligingsfuncties en een alarmsysteem kan uw eigendom aantrekkelijker maken.

Kortom, investeren in een bewaakt inbraakalarmsysteem kan talloze voordelen opleveren, zoals meer veiligheid, gemoedsrust en kostenbesparingen.

Bij SecurCo bieden we een reeks verschillende systemen die kunnen worden aangepast aan uw specifieke behoeften.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie.

 • Schrikt criminelen af en vermindert inbraken
 • Biedt 24-uurs bescherming
 • Bespaart geld op verzekeringspremies
 • Biedt gemoedsrust
 • Gemakkelijk in gebruik
 • Vermindert vals alarm
 • Verhoogt de doorverkoopwaarde
Securco Prijs Offerte Alarmsysteem Camerabewaking

Burglar Alarm FAQs van SecurCo – Uw eigendom veilig houden

U weet nooit wanneer een inbraak kan gebeuren.

Het kan een nachtmerrie zijn voor huiseigenaren en bedrijven om te maken te krijgen met diefstal en schade veroorzaakt door inbrekers.

Bij SecurCo zetten we ons in om de beste beveiligingsopties te bieden om de veiligheid van je eigendommen te garanderen.

Onze inbraakalarmsystemen zijn ontworpen om aan uw specifieke behoeften te voldoen.

We begrijpen dat u vragen kunt hebben over inbraakalarmen en de werking ervan.

Hieronder vindt u een aantal veelgestelde vragen over onze inbraakalarmsystemen.

Wat is een inbraakalarm?

Een inbraakalarm is een beveiligingssysteem dat inbraken detecteert en de huiseigenaar of bedrijfseigenaar waarschuwt wanneer onbevoegden hun eigendom binnendringen.

Werkt een inbraakalarm zonder bewakingsdienst? | Inbraak alarm

Ja, onze inbraakalarmen werken zonder bewakingsdienst.

Een bewakingsdienst biedt echter een extra beschermingslaag door de autoriteiten of hulpdiensten onmiddellijk op de hoogte te stellen.

Zijn jullie inbraakalarmen bedraad of draadloos? | Inbraak alarm

Bij SecurCo bieden we zowel bedrade als draadloze inbraakalarmen aan.

Ons team van experts beoordeelt uw woning en zoekt de beste optie voor uw specifieke behoeften.

Hoe activeer of deactiveer ik mijn inbraakalarm?

We bieden verschillende opties voor het in- en uitschakelen van je inbraakalarm, zoals toetsenborden, afstandsbediening of zelfs een mobiele app.

Tijdens het installatieproces bespreekt ons team de beste optie voor jouw woning.

Kan ik mijn inbraakalarm op afstand bedienen?

Ja, je kunt je inbraakalarm op afstand bedienen met onze mobiele app.

Met deze app kun je je alarm in- of uitschakelen, camerabeelden bekijken en meldingen ontvangen in geval van inbraak.

Hoeveel sensoren heb ik nodig voor mijn woning?

Het aantal sensoren dat nodig is voor uw woning hangt af van de grootte en de indeling van uw woning.

Ons team zal uw woning evalueren en aanbevelingen doen voor het optimale aantal benodigde sensoren.

Bieden jullie onderhoudsdiensten voor inbraakalarmen?

Ja, we bieden onderhoudsdiensten aan voor onze inbraakalarmen.

Regelmatig onderhoud van het systeem garandeert de duurzaamheid en efficiëntie ervan.

We raden aan om minstens één keer per jaar een onderhoudsbeurt te plannen.

Welke soorten inbraakalarmen biedt SecurCo?

Bij SecurCo bieden we zowel bedrade als draadloze inbraakalarmen die zijn ontworpen om te voldoen aan de unieke beveiligingsbehoeften van je huis of bedrijf. Onze bedrade alarmen zijn ideaal voor mensen die een betrouwbaardere en permanente oplossing willen, terwijl onze draadloze alarmen flexibiliteit bieden en perfect zijn voor mensen die vaak van plaats moeten veranderen.

Waarin verschilt het inbraakalarm van SecurCo van andere alarmsystemen op de markt?

Onze inbraakalarmsystemen zijn meer dan alleen een eenvoudig alarm – het is een uitgebreide beveiligingsoplossing die bescherming biedt tegen indringers. Met onze alarmsystemen krijg je een reeks functies zoals bewegingsdetectie, deur- en raamsensoren en toegang op afstand. Onze alarmsystemen worden ook 24/7 bewaakt, dus je kunt er zeker van zijn dat als het alarm afgaat, er snel iemand zal reageren.

Hoe helpt SecurCo klanten bij het kiezen van het juiste type inbraakalarmsysteem voor hun behoeften?

Ons team van beveiligingsexperts beoordeelt samen met u uw specifieke beveiligingsbehoeften en adviseert het beste type inbraakalarmsysteem voor uw pand. We houden rekening met factoren zoals de grootte van je pand, het vereiste beveiligingsniveau en je budget. Ons team zal ook de verschillende kenmerken en functionaliteiten van onze alarmsystemen uitleggen, zodat je een weloverwogen beslissing kunt nemen. Met SecurCo kun je erop vertrouwen dat je het juiste inbraakalarmsysteem krijgt dat voldoet aan jouw unieke beveiligingsbehoeften.


Bescherm uzelf en uw eigendom met het inbraakalarmsysteem van SecurCo

Bij SecurCo begrijpen we hoe belangrijk het is om je veilig te voelen in je eigen ruimte.

Daarom bieden we de beste inbraakalarmsystemen voor zowel residentiële als commerciële panden.

Onze alarminstallaties met inbraakdetectie zorgen ervoor dat u potentiële indringers een stap voor blijft en geven u gemoedsrust in de wetenschap dat uw eigendom 24 uur per dag beveiligd is.

Onze bedrade en draadloze opties voldoen aan uw specifieke behoeften en we bieden snelle en efficiënte installatieservices, zodat uw eigendom in een mum van tijd beveiligd is.

Maar dat is niet alles – we bieden ook camerabewaking voor binnen en buiten, branddetectie en toegangscontrole voor bedrijven.

We maken het u gemakkelijk om uw eigendom veilig te houden, ongeacht de omstandigheden.

 • Laat je veiligheid en beveiliging niet aan het toeval over – investeer in een inbraakalarmsysteem van SecurCo
 • Voorkom potentiële inbraken en beveilig je eigendommen met de beste in de branche
 • Onze snelle en efficiënte installatiediensten zorgen ervoor dat je eigendom in een mum van tijd beschermd is
 • Kies uit een reeks bedrade en draadloze opties om aan je specifieke behoeften te voldoen
 • Houd alle delen van uw eigendom in de gaten met onze camerabewakingssystemen
 • Wees gerust in de wetenschap dat uw pand beschermd is tegen brand met onze branddetectiesystemen
 • Zorg voor een veilige toegang tot uw bedrijfspand met onze toegangscontrolesystemen

Bent u geïnteresseerd in het beveiligen van uw eigendom?

Laat je contactgegevens achter op deze pagina en een van onze deskundige teamleden zal contact met je opnemen om je te voorzien van de beste prijsinformatie.

Bij SecurCo bieden we ongeëvenaarde beveiligingsoplossingen die u, uw familie en uw eigendom veilig houden.

Inbraak Alarm
Securco Prijs Offerte Alarmsysteem Camerabewaking

inhoud