Meteen naar de inhoud

Thuis alarm

Veilig uw huis met de nieuwste alarmsystemen van SecurCo

Wil je je huis veilig en beveiligd houden?

Kijk niet verder dan SecurCo voor de beste alarmsystemen in de stad.

Onze bedrade en draadloze alarmsystemen worden geleverd zonder maandelijkse abonnementskosten en bieden betrouwbare inbraakdetectie, zodat je rustig kunt slapen in de wetenschap dat je huis beschermd is.

Neem nu contact met ons op voor de beste prijzen en advies bij het kiezen van het perfecte model voor jouw huis.

Vul vandaag nog ons formulier in voor meer informatie over onze prijzen, modellen en opties.

Alarmsysteem | Prijzen Aanvraag in 7 Sec:

Stap 1 van 2


Thuis Alarm
Thuis Alarm

Ben je op zoek naar de ultieme beveiligingsoplossing voor je huis?

SecurCo biedt de beste alarmsystemen voor thuis met inbraakdetectie, bedrade en draadloze opties.

Houd je familie en eigendommen veilig met onze topklasse beveiligingssystemen.

Neem nu contact met ons op voor onverslaanbare prijzen.


Thuis alarm: De top 8 voordelen van investeren in een alarmsysteem

Bij SecurCo begrijpen we dat je huis je kasteel is en je bedrijf je broodwinning.

Daarom bieden wij de beste beveiligingssystemen en inbraakbeveiliging in België.

Ons aanbod omvat alarmsystemen, camerabewaking, branddetectie en toegangscontrole.

In dit artikel bespreken we de 8 belangrijkste voordelen van een investering in een alarmsysteem voor thuis.

Bescherming tegen inbraken en inbraken

Een alarmsysteem voor thuis is de eerste verdedigingslinie tegen inbraak.

Er gaat niet alleen een alarm af als iemand je huis probeert binnen te dringen, maar het luide geluid alleen al kan potentiële indringers afschrikken.

Dat klopt – met een alarmsysteem voor thuis kun je ’s nachts rustig slapen in de wetenschap dat je huis beschermd is.

Afschrikking voor criminaliteit

Onderzoek toont aan dat huizen zonder alarmsysteem vaker het doelwit zijn van inbrekers.

De installatie van een alarmsysteem voor thuis laat potentiële indringers weten dat uw huis geen gemakkelijk doelwit is.

In feite is een zichtbaar alarmsysteem op uw eigendom een van de meest effectieve afschrikmiddelen voor criminaliteit.

En hier is waarom: criminelen nemen liever de weg van de minste weerstand, wat betekent dat ze eerder geneigd zijn om een huis zonder alarmsysteem als doelwit te kiezen.

Een vroegtijdig waarschuwingssysteem

Een alarmsysteem voor thuis is een vroegtijdig waarschuwingssysteem voor huiseigenaren.

Als een indringer je huis probeert binnen te dringen, gaat het alarm af, zodat je tijd hebt om te reageren.

In sommige gevallen kan het alarmsysteem voor thuis worden aangesloten op je smartphone, zodat je meldingen en waarschuwingen kunt ontvangen als het alarm afgaat.

Het resultaat?

Je kunt om hulp bellen en actie ondernemen voordat het te laat is.

Bescherming voor je gezin | Thuis alarm

Een alarmsysteem voor thuis beschermt niet alleen je eigendommen – het beschermt ook je gezin.

Met een rookdetector erbij kunt u brand in een vroeg stadium detecteren en uw gezin uit de gevarenzone halen.

Bovendien bieden sommige alarmsystemen voor thuis medische waarschuwingsfuncties, zodat je in noodgevallen medische hulp kunt inroepen.

Toegang en -bediening op afstand

Door de technologische vooruitgang worden alarmsystemen voor thuis steeds geavanceerder.

Sommige systemen bieden toegang en bediening op afstand, zodat je je systeem overal ter wereld kunt in- en uitschakelen.

Je kunt ook waarschuwingen ontvangen als je systeem wordt geactiveerd of als iemand je huis binnenkomt.

Lagere premies voor huiseigenarenverzekeringen

Wist u dat een alarmsysteem voor thuis de verzekeringspremies voor uw huiseigenaar kan verlagen?

Verzekeringsmaatschappijen zien alarmsystemen voor thuis als een extra beschermingslaag voor uw eigendom, waardoor uw huis minder risico loopt op inbraak.

Gezelligheid

Bij SecurCo willen we onze klanten gemoedsrust geven.

Als u weet dat uw huis wordt beschermd door een betrouwbaar alarmsysteem voor thuis, kunt u zich richten op de dingen die er echt toe doen in het leven – uw gezin, uw carrière en uw passies.

Investeer dus vandaag nog in een alarmsysteem voor thuis en rust ’s nachts met een gerust hart uit in de wetenschap dat u beschermd bent.

Verhoog de verkoopwaarde van uw huis | Thuis alarm

Tot slot is een alarmsysteem voor thuis een uitstekende investering als u van plan bent uw huis in de toekomst te verkopen.

Een alarmsysteem voor thuis kan de doorverkoopwaarde van uw huis verhogen, waardoor het aantrekkelijker wordt voor potentiële kopers.

 • Bescherm uw huis en gezin met een alarmsysteem voor thuis van SecurCo.
 • Schrik criminelen af en verminder het risico op inbraak.
 • Ontvang vroegtijdige waarschuwingen en alarmen, zelfs wanneer u niet thuis bent.
 • Verlaag de premies van uw huiseigenarenverzekering en verhoog de doorverkoopwaarde van uw huis.
 • Geniet van gemoedsrust in de wetenschap dat je huis wordt beschermd door de beste beveiligingssystemen in België.
Thuis Alarm
Securco Prijs Offerte Alarmsysteem Camerabewaking

Huisalarm kopen: Houd je huis of appartement veilig met de topklasse alarmsystemen van SecurCo. Er zijn bedrade en draadloze opties beschikbaar, zodat u de perfecte oplossing voor uw behoeften en budget kunt kiezen. Wacht niet tot het te laat is, bescherm je eigendom vandaag nog!

Bedraad alarmsysteem: Op zoek naar een veilige, probleemloze manier om je huis of bedrijf te beschermen? De bedrade alarmsystemen van SecurCo zijn de perfecte oplossing! Met deskundige installatie en geen maandelijkse abonnementskosten, kunt u gerust zijn in de wetenschap dat uw eigendom in goede handen is.

Alarmsysteem kiezen: Het kiezen van een alarmsysteem kan overweldigend zijn, maar bij SecurCo maken we het je gemakkelijk. Met een breed scala aan opties en deskundige begeleiding van ons team, kunt u het perfecte alarmsysteem vinden dat past bij uw behoeften en budget.

Beste alarmsysteem | SecurCo: Als het op beveiliging aankomt, wat is er dan belangrijker dan het vinden van het beste alarmsysteem voor jouw behoeften? Bij SecurCo bieden we systemen van topkwaliteit, deskundige installatie en een ongeëvenaarde klantenservice. Vertrouw op ons om uw eigendom veilig te houden.

Alarm met Meldkamer: Overweeg voor extra gemoedsrust een alarmsysteem met meldkamerbewaking. Ons deskundige team van SecurCo houdt dag en nacht een oogje in het zeil om uw eigendom optimaal te beveiligen.

Installeer een Ajax alarmsysteem bij SecurCo: Bij SecurCo zijn we er trots op dat we met onze Ajax-systemen het nieuwste op het gebied van alarmsysteemtechnologie kunnen aanbieden. Vertrouw op ons deskundige installatieteam om je te voorzien van de beste beveiliging voor je huis of bedrijf.

Alarm en camerabewaking installateur in de buurt: Neem geen genoegen met minder dan het beste als het gaat om de bescherming van je eigendommen. SecurCo is uw installateur voor zowel alarm- als camerabewakingssystemen, met deskundige begeleiding en producten van topkwaliteit om u veilig te houden.


Thuis alarm: 6 coole functies van draadloze alarmsystemen

Bij SecurCo zijn we er trots op dat we de beste beveiligingssystemen op de markt aanbieden, waaronder onze ultramoderne draadloze alarmsystemen voor thuis.

In dit artikel bespreken we 6 coole functies van onze draadloze alarmsystemen die ze de perfecte keuze maken voor het beveiligen van je huis of bedrijf.

Geen maandelijkse abonnementskosten

Een van de belangrijkste voordelen van onze draadloze alarmsystemen is dat ze geleverd worden zonder maandelijkse abonnementskosten.

Zodra je het systeem hebt gekocht, kun je het naar eigen inzicht gebruiken en onderhouden.

Dit maakt het een meer betaalbare en kosteneffectieve optie voor zowel huiseigenaren als bedrijfseigenaren.

Toegang en controle op afstand

Onze draadloze alarmsystemen worden geleverd met toegang en bediening op afstand, zodat je je beveiligingssysteem overal vandaan kunt monitoren en bedienen met je smartphone of tablet.

Met deze functie kun je je systeem in- en uitschakelen, waarschuwingen en meldingen ontvangen en zelfs live videobeelden van je beveiligingscamera’s bekijken.

Gemakkelijke installatie en onderhoud | Thuis alarm

Onze draadloze alarminstallaties zijn eenvoudig te installeren en te onderhouden, zonder ingewikkelde bedrading of elektrische werkzaamheden.

Monteer de sensoren en camera’s waar u ze nodig hebt en u kunt aan de slag.

En met onze regelmatige onderhouds- en ondersteuningsservices kunt u ervoor zorgen dat uw systeem altijd optimaal functioneert.

Integratie met andere apparaten

Onze draadloze alarmsystemen zijn ontworpen om te integreren met andere apparaten en systemen, zoals slimme domoticasystemen, spraakassistenten en meer.

Hierdoor kunt u uw beveiligingssysteem aanpassen aan uw unieke behoeften en voorkeuren en een volledig onderling verbonden en geautomatiseerde thuis- of bedrijfsomgeving creëren.

Geavanceerde inbraakdetectie en waarschuwingssysteem

Onze draadloze alarmsystemen zijn uitgerust met geavanceerde inbraakdetectie- en waarschuwingssystemen, die gebruik maken van de nieuwste technologie om potentiële bedreigingen van de veiligheid te detecteren en erop te reageren.

Met sensoren die beweging, temperatuurveranderingen en meer kunnen detecteren, kunnen onze systemen inbraak, brand en andere veiligheidsrisico’s helpen voorkomen.

24/7 bewaking en ondersteuning

Bij SecurCo bieden we 24/7 monitoring en ondersteuning voor onze draadloze alarmsystemen, zodat je altijd met een gerust hart kunt weten dat je huis of bedrijf beschermd is.

Of het nu gaat om het reageren op een noodgeval of het bieden van technische ondersteuning, ons team staat altijd klaar om te helpen.

Het resultaat?

Met de draadloze alarmsystemen van SecurCo kunt u genieten van verbeterde beveiliging en gemoedsrust, wetende dat uw huis of bedrijf beschermd wordt door de nieuwste technologie en het beste team in de branche.

 • Geen maandelijkse abonnementskosten
 • Eenvoudige installatie en onderhoud
 • Integratie met andere apparaten
 • Geavanceerde inbraakdetectie en waarschuwingssysteem
 • 24/7 bewaking en ondersteuning
 • Toegang en controle op afstand

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze draadloze alarmsystemen en hoe ze kunnen helpen bij de bescherming van uw huis of bedrijf.

Thuis Alarm
Securco Prijs Offerte Alarmsysteem Camerabewaking

Thuis alarm: 7 redenen waarom elk huis er een nodig heeft

Als eigenaars van SecurCo geloven we dat elk huis het verdient om veilig en beveiligd te zijn.

Daarom bieden wij de beste alarmsystemen voor thuis op de markt.

In dit artikel bespreken we de 7 redenen waarom elk huis een alarmsysteem voor thuis nodig heeft.

Bescherming tegen inbrekers

Inbrekers hebben het vaak gemunt op huizen waar ze gemakkelijk kunnen inbreken.

Met een alarmsysteem voor thuis kun je voorkomen dat inbrekers je huis binnenkomen.

Als een inbreker probeert in te breken, gaat het alarm onmiddellijk af en worden jij en je buren gewaarschuwd.

Dit zal inbrekers afschrikken en voorkomen dat ze je huis binnenkomen.

Gezelligheid

Weten dat je huis beschermd is, kan je gemoedsrust geven.

Met een alarmsysteem voor thuis kunt u rustig slapen in de wetenschap dat uw huis en gezin veilig zijn.

Je hoeft je geen zorgen te maken dat inbrekers of indringers je huis binnenkomen, wat een enorme opluchting kan zijn.

Bescherming tegen brand | Thuis alarm

Een alarmsysteem voor thuis kan ook helpen om je huis te beschermen tegen brand.

Onze alarmsystemen voor thuis zijn uitgerust met branddetectoren die rook en hitte kunnen detecteren.

Als er brand wordt gedetecteerd, gaat het alarm af en worden jij en je gezin gewaarschuwd om het pand te verlaten.

Dit kan uw leven en uw huis redden.

Lagere verzekeringstarieven

Een alarmsysteem voor thuis kan ook helpen om uw verzekeringstarieven te verlagen.

Verzekeringsmaatschappijen beschouwen huizen met een alarmsysteem voor thuis als minder risicovol, wat kan resulteren in lagere verzekeringspremies.

Dit kan je elk jaar honderden euro’s besparen.

Bescherm uw waardevolle spullen | Thuis alarm

Je huis zit vol met waardevolle spullen, zoals juwelen, elektronica en andere persoonlijke bezittingen.

Een alarmsysteem voor thuis kan helpen om deze spullen tegen diefstal te beschermen.

Als een inbreker je huis binnendringt, gaat het alarm af, zodat je de tijd hebt om de politie te bellen en je waardevolle spullen te beschermen.

Toegang op afstand

Veel alarmsystemen voor thuis zijn uitgerust met toegang op afstand, waardoor je je huis overal ter wereld kunt bewaken.

Je kunt de status van je huis controleren, live camerabeelden bekijken en waarschuwingen ontvangen als er iets mis is.

Dit kan vooral handig zijn als je voor langere tijd van huis bent.

De waarde van uw huis verhogen

Het installeren van een alarmsysteem voor thuis kan ook de waarde van uw huis verhogen.

Veel huizenkopers zijn op zoek naar huizen die zijn uitgerust met een beveiligingssysteem, wat de waarde van je huis kan verhogen.

Als u van plan bent uw huis in de toekomst te verkopen, kan een alarmsysteem voor thuis de doorverkoopwaarde van uw huis verhogen.

 • Bescherm uw huis tegen inbrekers en indringers
 • Geniet van gemoedsrust in de wetenschap dat uw huis veilig is
 • Bescherm uw huis en gezin tegen brand
 • Verlaag uw verzekeringstarieven en bespaar geld
 • Bescherm uw waardevolle spullen tegen diefstal
 • Bewaak uw huis eenvoudig op afstand
 • Verhoog de waarde van uw huis met een alarmsysteem voor thuis

Investeren in een alarmsysteem voor thuis is een slimme beslissing voor elke huiseigenaar.

Het beschermt niet alleen je huis en gezin tegen inbrekers en brand, maar het kan ook je verzekeringstarieven verlagen en de waarde van je huis verhogen.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze alarmsystemen voor thuis en de prijzen.

Securco Prijs Offerte Alarmsysteem Camerabewaking

SecurCo: Antwoord op uw 7 meest gestelde vragen over alarmsystemen voor thuis

SecurCo is er trots op de beste beveiligingssystemen en inbraakbeveiliging in België aan te bieden.

Als bedrijf geven we prioriteit aan de veiligheid en gemoedsrust van onze klanten, of het nu gaat om huiseigenaren of bedrijfseigenaren.

In dit artikel willen we ingaan op enkele van de meest gestelde vragen over onze alarmsystemen voor thuis.

Lees verder voor meer informatie.

Wat is een alarmsysteem voor thuis en hoe werkt het?

Een alarmsysteem voor thuis is een elektronisch apparaat dat een mogelijke inbraak in uw woning detecteert en u waarschuwt.

Het bestaat meestal uit sensoren, zoals bewegingsdetectoren en deur- en raamcontacten, die verbonden zijn met een centraal bedieningspaneel.

Als het systeem wordt geactiveerd, gaat er een alarm af en/of wordt een bewakingsbedrijf of de politie gewaarschuwd als er verdachte activiteiten worden waargenomen.

Heb ik een alarmsysteem voor thuis nodig als ik in een veilige buurt woon?

Hoewel een veilige buurt enige bescherming kan bieden, kunnen inbraken en woninginbraken overal plaatsvinden.

Een alarmsysteem voor thuis is een uitstekende manier om criminelen af te schrikken en je eigendommen en geliefden te beschermen.

Welke soorten alarmsystemen voor thuis zijn er?

SecurCo biedt zowel bedrade als draadloze alarmsystemen voor thuis die passen bij elk budget of specifieke behoeften.

Onze geavanceerde alarmsystemen bieden een reeks functies zoals camera’s, smart home integratie en stembediening voor maximale veiligheid.

Kan ik zelf een alarmsysteem voor thuis installeren of moet ik een professional inhuren?

Ons team van gecertificeerde technici is goed opgeleid om elk aspect van het installatieproces deskundig uit te voeren.

We raden altijd aan om ons team in te huren voor de installatie om mogelijke systeemfouten die kunnen ontstaan bij zelfinstallatie te beperken.

Wat gebeurt er als ik per ongeluk mijn alarmsysteem voor thuis activeer? | Thuis alarm

Als u uw huisalarm per ongeluk activeert, neemt de meldkamer contact met u op om de situatie te verifiëren.

Zodra u bevestigt dat het vals alarm is, wordt uw systeem uitgeschakeld.

Als de meldkamer u echter niet kan bereiken, kunnen ze contact opnemen met uw contactpersonen voor noodgevallen of de plaatselijke politie om de situatie te onderzoeken en indien nodig in actie te komen.

Hoe lang duurt de installatie van een alarmsysteem voor thuis?

De installatietijd van ons alarmsysteem voor thuis varieert afhankelijk van de complexiteit en de grootte van uw woning.

Onze gecertificeerde technici zijn echter getrainde professionals die een snelle installatie aanbieden om aan je schema te voldoen.

Is een bedraad of draadloos systeem beter?

Zowel onze bedrade als draadloze alarmsystemen bieden betrouwbare bescherming.

Draadloze systemen zijn echter eenvoudiger te installeren en bieden meer flexibiliteit dan de bedrade optie.

De technici van SecurCo begeleiden u bij het kiezen van het systeem dat het beste aan uw behoeften voldoet.

Waarin onderscheiden de alarmsystemen voor thuis van SecurCo zich?

Onze alarmsystemen voor thuis zijn ontworpen om te voldoen aan uw unieke beveiligingsbehoeften. We bieden zowel bedrade als draadloze alarmen, afhankelijk van uw voorkeur, en ze zijn uitgerust met state-of-the-art inbraakdetectie die elke ongeautoriseerde toegang in uw huis kan detecteren. Onze alarmen worden ook geleverd met een mobiele app waarmee je je huis op afstand kunt bewaken, zelfs als je niet thuis bent. Naast deze functies worden onze alarmsystemen voor thuis geleverd zonder maandelijkse abonnementskosten, waardoor ze toegankelijk en betaalbaar zijn voor iedereen.

Kan het SecurCo alarmsysteem voor thuis geïntegreerd worden met andere beveiligingssystemen in mijn huis?

Ja, onze alarmsystemen voor thuis zijn in hoge mate aanpasbaar en kunnen worden geïntegreerd met andere beveiligingssystemen, zoals camerabewaking, branddetectie en toegangscontrole. Dit zorgt voor een complete en holistische beveiligingsoplossing voor uw huis. Ons team van experts kan samen met jou je beveiligingsbehoeften beoordelen en de best mogelijke oplossing aanbevelen die binnen je budget past.

Kan ik het SecurCo alarmsysteem voor thuis zelf installeren of heb ik professionele hulp nodig?

Hoewel onze alarmsystemen voor thuis worden geleverd met gedetailleerde installatie-instructies, raden we professionele installatie aan om er zeker van te zijn dat het systeem correct wordt ingesteld en optimaal functioneert. Ons team van ervaren technici kan uw alarmsysteem voor thuis snel en efficiënt installeren, zodat uw dagelijkse routine zo min mogelijk wordt verstoord. We bieden ook onderhouds- en ondersteuningsdiensten om ervoor te zorgen dat je alarmsysteem voor thuis altijd up-to-date is en naar behoren functioneert.


Bescherm uw huis met de geavanceerde alarmsystemen van SecurCo

Bij SecurCo begrijpen we dat de bescherming van uw huis en gezin voor u van het grootste belang is.

Daarom bieden we de beste alarmsystemen voor je huis of appartement, zodat je 24 uur per dag inbraakdetectie en -preventie hebt.

Met onze bedrade en draadloze alarmsystemen kun je genieten van de gemoedsrust die je krijgt als je weet dat je huis veilig is, zonder maandelijkse abonnementskosten.

Onze ultramoderne alarmsystemen zijn ontworpen om niet alleen elke onbevoegde toegang tot je eigendom te detecteren, maar ook om potentiële indringers af te schrikken met luide alarmen en knipperende lichten.

Ons team van deskundige technici installeert het alarm efficiënt en zorgt voor een naadloze integratie met uw bestaande beveiligingsmaatregelen, zoals camerabewaking en toegangscontrolesystemen.

We bieden ook 24/7 ondersteuning en onderhoudsdiensten, zodat je alarmsysteem in topconditie blijft.

 • Wacht niet tot het te laat is om je huis te beveiligen en je dierbaren te beschermen
 • Kies uit ons assortiment geavanceerde alarmsystemen voor thuis die aan uw specifieke behoeften voldoen
 • Onze alarmsystemen zijn uitgerust met de nieuwste technologie om inbraak te detecteren en te voorkomen
 • Geniet van probleemloze installatie en integratie met onze deskundige technici
 • Wees gerust met 24/7 ondersteuning en onderhoudsdiensten
 • Neem nu contact met ons op voor de beste prijzen en oplossingen op maat voor uw huisbeveiliging

Bent u geïnteresseerd in het beveiligen van uw huis met de geavanceerde alarmsystemen van SecurCo?

Laat vandaag nog uw contactgegevens achter op onze website, en een van onze experts neemt snel contact met u op.

Neem geen risico’s als het gaat om de veiligheid en beveiliging van uw huis en gezin; laat SecurCo uw vertrouwde partner zijn in de beveiliging van uw huis.

Thuis Alarm
Securco Prijs Offerte Alarmsysteem Camerabewaking

inhoud